St. Annastraat 1, Cuijk | 0485 – 313 205 | info@pmc-cuijk.nl

Kindercoach Suzanne Siroo

PMC Cuijk werkt samen met kindercoach Suzanne Siroo:

"Opgroeien en opvoeden kent vele uitdagingen. Hoe ga je om met onzekerheid, verdriet en frustratie? Hoe gaat het kind om met verandering binnen het gezin of op school. Als gediplomeerd kindercoach (hbo) begeleid ik kinderen van 6 t/m 12 jaar en hun ouders bij deze en andere hulpvragen.

Naast de 1-op-1 coaching ben ik gecertificeerd KRAGT-trainer. Binnenkort ga ik daarom ook krachtige groepstrainingen aanbieden. In kleine groepjes (ca. 6 kinderen) neem ik de kinderen mee op coachavontuur. De KRAGT-training geeft ze inzicht in het sociaal handelen. Ze leren zichzelf beter kennen, waardoor ook het contact met anderen verbetert. Het verminderd faalangst en onzekerheid, waardoor ze weerbaarder worden!

Met verschillende (creatieve) werkvormen wordt de intuïtie van het kind aangesproken. Het is ook een multi-sensorische training, waarbij niets moet en veel mag. We gaan samen op ontdekkingsreis en de boel op stelten zetten! Dit doe ik zowel in mijn eigen praktijkruimte, op locatie PMC in Cuijk, als lekker buiten in de natuur."

Meer informatie

Een vrijblijvend intakegesprek kan je duidelijkheid geven of de hulpvraag past binnen Coach op stelten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne Siroo via 06 45 49 50 25, suzanne@coachopstelten.nl of kijk op www.coachopstelten.nl.

Op de agenda van PMC en op www.coachopstelten.nl kun je ook meer informatie vinden over het aanbod van workshops en trainingen.

X